66% 187 szavazat
Én, a nő és plusz egy fő

Én, a nő és plusz egy fő

You, Me and Dupree
Filmadatlap
6
Vélemények (6)
19
Szereplők (19)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Carl és Molly Peterson új életet kezdenek egy szép házban, unalmas szomszédokkal és rutin munkába járással. Aztán jön egy szerencsétlen kanyar a tökéletesen felépített világban: Randy Dupree, Carl régi barátja nem tud hova menni miután kirúgják, és idővel életük katasztrófájává válik.

(Archívum)

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.09.07.
 
2018.05.14 Filmelemző

legújabb vélemény

Jópofa, időnként kacagtató, máshol idegesítően bárgyú és alpári vígjáték. Ambivalens érzésekkel néztem végig, de tagadhatatlanul lekötött, főleg Kate Hudson miatt. Ő ugyanis ragyogó és szexi benne. Értékelésem: 5,5 / 10 pont.

2
 
2017.12.04 indingo

Emlékszem azért ezt néztem meg a moziban mert több órás lyukas órám volt az egyetemen és mást nem adtak. A filmben semmi az ég egy adta világon nem történik. Ahonnan indulunk másfél óra múlva is ott tartott a sztori.

0
 
2017.02.04 Sem Rorrey

Nagyon klassz film, Owen Wilsont itt szerettem meg igazán. Jó kis sztori, és a casting is szuper. Ajánlom, ha ki akarsz kicsit kapcsolódni.

0
 
2015.10.31 [email protected]

Nagyon össze illik összevág a három főszereplő karaktere és alakítása. Igazán pörgős vicces és hangulatos kellemes vígjáték amin nem unatkoztam. Jól összerakott vígjáték.

0
 
2016.05.11 Kutyus

A főszereplő színészeket nagyon szeretem és ebben a filmben sem okoztak csalódást. Pörögnek az események, profi és igényes a humora, végig szórakoztató a film.

0

A film összbevétele 130 431 368 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Joe Russo, testvérével ellentétben szeret kamerák előtt dolgozni. Már az első közös nagyjátékfilmjükben is komoly színészi szerepet vállalt (kis költségvetésből készült a film, így nem volt más választása), de olyannyira bejött a dolog, hogy alakítását még díjjal is jutalmazták. Utána még több filmjükben is szerepelt, ám az Én, a nő és a plusz egy fő környékén vette fel a Gozie Agbo álnevet (később az Amerika kapitány filmekben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban is ilyen néven kell keresni a stáblistán).Szerző: ArpiHajdu és Réci

#2