Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Én, a nő és plusz egy fő (2006)

You, Me and Dupree
Filmadatlap
 
19
Szereplők
6
Vélemények
6
Képek
1
Videók

Galéria (6)

Videók (1)

 
Filmelemző   2018. 05. 14.

legújabb vélemény

2

Jópofa, időnként kacagtató, máshol idegesítően bárgyú és alpári vígjáték. Ambivalens érzésekkel néztem végig, de tagadhatatlanul lekötött, főleg Kate Hudson miatt. Ő ugyanis ragyogó és szexi benne. Értékelésem: 5,5 / 10 pont.

 
indingo   2017. 12. 04.

0

Emlékszem azért ezt néztem meg a moziban mert több órás lyukas órám volt az egyetemen és mást nem adtak. A filmben semmi az ég egy adta világon nem történik. Ahonnan indulunk másfél óra múlva is ott tartott a sztori.

 
Sem Rorrey   2017. 02. 04.

0

Nagyon klassz film, Owen Wilsont itt szerettem meg igazán. Jó kis sztori, és a casting is szuper. Ajánlom, ha ki akarsz kicsit kapcsolódni.

 
[email protected]   2015. 10. 31.

0

Nagyon össze illik összevág a három főszereplő karaktere és alakítása. Igazán pörgős vicces és hangulatos kellemes vígjáték amin nem unatkoztam. Jól összerakott vígjáték.

 
Kutyus   2016. 05. 11.

0

A főszereplő színészeket nagyon szeretem és ebben a filmben sem okoztak csalódást. Pörögnek az események, profi és igényes a humora, végig szórakoztató a film.

 
fazsuzso   2015. 12. 20.

0

A film megtekintése után még inkább megszerettem ezeket a színészeket, kiemelve Owen Wilsont. Összeszokott, jó színészek. Egy percét sem untam, teljesen kikapcsolt.

A film összbevétele 130 431 368 dollár volt (imdb.com).

 

Joe Russo, testvérével ellentétben szeret kamerák előtt dolgozni. Már az első közös nagyjátékfilmjükben is komoly színészi szerepet vállalt (kis költségvetésből készült a film, így nem volt más választása), de olyannyira bejött a dolog, hogy alakítását még díjjal is jutalmazták. Utána még több filmjükben is szerepelt, ám az Én, a nő és a plusz egy fő környékén vette fel a Gozie Agbo álnevet (később az Amerika kapitány filmekben és a Bosszúállók: Végtelen háborúban is ilyen néven kell keresni a stáblistán).

(ArpiHajdu és Réci)