Bad Boys 4: Nagyon furcsa videóval jelentkezett be Will Smith, de jó hírei vannak (videó)

Kétségtelen, hogy a rajongók már hosszú ideje várnak arra, hogy bármilyen hírt is kapjanak a Bad Boys 4-ről, ezúttal pedig maga Will Smith igyekezett lecsillapítani a kedélyeket. Tette ezt egy eléggé szokatlan videóval, de inkább nézzétek meg magatok.

Ugyanis a tervek szerint az Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezésében készülő negyedik Bad Boys-film idén júniusban debütál majd a mozikban, amely enyhén szólva is vészesen közeleg, Smith pedig az Instagramon árulta el, hogy hamarosan az első trailert is megkapjuk a filmhez.

A színész Miamiból jelentkezett be, ahol szemmel láthatóan élvezi az időjárást. “Imádom ezt a várost! Hamarosan jön a Bad Boys 4” - írja Smith a videó mellett, amelyet a fenti galériánkban meg is tudtok tekinteni.

Bár a legtöbben az idei Super Bowl alatt várták az első előzetest, a forgatás nemrégiben zárult le, így valahol érthető, hogy a készítők szinte az utolsó pillanatig várnak a film promózásával, ugyanakkor tényleg már csak idő kérdése, mikor kapunk friss fotókat és trailert a produkcióról.

A Bad Boys 4 tehát június 13-án érkezik a hazai mozikba, Smith mellett pedig a film további főszerepeiben Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Eric Dane, Alexander Ludwig, Ioan Gruffudd, Paola Nuñez és Rhea Seehorn lesznek láthatók.

akció | krimi | thriller | vígjáték

A Bad Boys filmek kedvelt rosszfiúi, Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) nem tudják levetkőzni régi énjüket; együttes erővel újra harcba szállnak a gazemberekkel. Marcus... több»