Michael Fassbender versenyzőként részt vett a múlt hétvégén megrendezésre került 24 órás Le Mans-i autóverseny.

A színész a verseny során elvesztette az uralmát a járművön, minek következtében egy falnak csapódott, ugyanakkor Fassbendernek szerencsére nem esett baja. A Ouest-France-nak adott interjújában Michael Fassbender a verseny előtt kifejtette, hogy a motorsport nem igazán összeegyeztethető a filmezéssel, épp ezért időnként nehéz választania a két legnagyobb szenvedélye között.

“Amikor versenyezni akarok, nem tudok a színészettel foglalkozni. A filmezésben nagy a nyomás, sok pénz forog kockán, ami hasonló a motorsporthoz. Egy forgatáson több száz ember van, akikkel gyorsan meg kell tanulni csapatként dolgozni, gyorsan kell alkalmazkodni” - mondta Fassbender.

A színész azt is elárulta, hogy a Le Mans-on aratott győzelem nagyobb jelentőséggel bírna, mint egy Oscar-díj. Noha a mostani balesetet sikerült megúszni egy karcolás nélkül, Fassbender nem tudott visszatérni a pályára.

Michael Fassbender a jövőben a Taika Waititi rendezésében készült A győztes gólban lesz látható, amely idén decemberben debütál a hazai mozikban.

dráma | sportfilm | vígjáték

Az amerikai-szamoai labdarúgó-válogatottat az Ausztrália elleni legendás 0:31-es vereség óta a világ egyik legrosszabb futballcsapatának tartják. Ilyen mértékű vereséget még... több»