2021.01.13   szerző: csd   hozzászólások: 0

Bár a Halálos iramban kilencedik része még egyelőre várat magára, a legendás franchise-ról már most tudható, hogy a végéhez közeledik.

Az Entertainment Weekly magazinnak adott legfrissebb interjújában maga Vin Diesel beszélt arról, miként is kívánják lezárni a sagát, eszerint ugyanis a két epizódosra tervezett tizedik résszel véget a közel két évtizede zajló történetünk. Persze mindez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem kapunk majd Halálos iramban filmeket, hiszen ahogy az már korábban felmerült, a stúdió több spin-offban gondolkodik.

“Már 2012-ben azon gondolkodtunk Paul Walkerrel, hogy a tizedik résszel be kell fejeznünk a sztorit. Mindig is így éreztük ezt helyesnek. Hogy részese lehettem az MCU-nak egyúttal azt is láthattam, hogy masszív történet lezárása két felvonást is igényelhet, és ez úgy néz ki csakugyan valóra is válik” - nyilatkozta a színész.

A Halálos iramban 9 az eredeti tervek szerint a tavalyi évben került volna a mozikban, úgy néz ki, hogy a rajongóknak idén májusig kell várniuk a film debütálására, a filmszéria utolsó felvonásának premierjével és szinopszisával kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek bővebb információk.