Befutottak az első fotók Henry Cavill Sherlock Holmes-adaptációjához

Egy ideje nem hallottunk már az Enola Holmes munkálatairól, a Netflix azonban a napokban villantott néhány jelenetfotót a produkcióból, mondani se kell, hogy mindezek alapján a főszerepet alakító Millie Bobby Brown alakítása már most nagyon ütősnek ígérkezik.

A történet szerint Enola, Sherlock Holmes húga édesanyja váratlanul eltűnik, a lány azonban ezúttal nem számíthat bátyjára, így saját kézbe veszi az ügyet. A szálak azonban egy hatalmas politikai összeesküvéshez vezetnek, amelynek hátterében egy fiatal Lord áll, az ügy pedig nem csupán egyre bonyolultabbá, de veszélyesebbé is válik.

Úgy tűnik, hogy Harry Bradbeer semmit sem bíz majd a véletlenre, a film zenéjét Daniel Pemberton szerezte, aki korábban az Árva Brooklyn és az Elit játszma munkálataiban is részt vett. Egy apróság azonban már most sokaknak feltűnhetett a képek alapján, mégpedig az, hogy a narráció lebontja majd a negyedik falat.

Millie Bobby Brown mellett pedig nem más, mint Henry Cavill alakítja majd a legendás detektívet. Az Enola Holmes-ra ráadásul nem kell már sokáig várniuk a nézőknek, hiszen a film várhatóan szeptemberben debütál majd a Netflix műsorkínálatában.