Bejött a Testek a Netflixen? Akkor ettől a 3 sorozattól is el fogod dobni az agyad

Olyan eredeti gyilkosság sztorit, mint amilyet a Testek című sorozat hozott, ritkán látni a Netflixen.

Paul Tomalin szériája négy nyomozót követ négy különböző idősíkon, akik mind ugyanazt a holttestet vizsgálják, és rájönnek, hogy együtt kell működniük ahhoz, hogy a gyilkosság következményeire fény derüljön. 

Ha tetszett a Testek, ezt a három sorozatot érdemes megnézned.

#3

87 Sötétség  (2017)

(29) (4)

dráma | krimi | misztikus | sci-fi | thriller

Netflix

Egy német kisvárosban nyoma veszik egy gyereknek. Az eset négy család életére is komoly hatással van. Szinte mindenki titkokat őriz, melyek az eset kapcsán lassan a felszínre... több»

A Netflix első eredeti német nyelvű sorozatának, a Darknak, középpontjában egy olyan időutazós rejtély áll, amely számos generációt átölel. A Dark lassan indul, és elsőre kicsit bonyolultnak tűnhet követni a különböző idősíkokon futó szálakat, de megéri! A Netflix szinopszisa alapján: "A Dark egy német városban játszódik a jelenben, ahol két fiatal gyermek eltűnése felfedi a négy család kettős életét és szétesett kapcsolatait. Tíz egyórás epizódban a történet természetfeletti fordulatot vesz, amely visszakapcsolódik ugyanahhoz a városhoz 1986-ban."  
#2

dráma | misztikus | vígjáték

Netflix

Egy fiatal nő kétségbeesetten szeretne elszabadulni abból a buliból, amit a tiszteletére rendeztek.  több»

A sorozat főszereplője, Natasha Lyonne furcsa helyzetben találja magát: napról napra átéli 36. születésnapi buliját, hogy annak estéjén minden egyes alkalommal meghaljon, hogy aztán másnap, sértetlenül ugyanarra a partyra ébredhessen.  „Mivel a világegyetem kozmikus ereje ellene dolgozik, a mindinkább összezavarodott Nadia csak azon igyekszik, hogy kiderítse, miért történik ez, és hogyan lehetne megállítani. Nadia minden halála és élete (és újbóli halála) annyira felvilágosító, mint zavarba ejtő, segítve őt az élete és kapcsolatai igazságainak felfedezésében, miközben számos létbeli kérdéssel marad.”  
#1

74 Manifest  (2018)

(6)

dráma | misztikus

HBO Max | Netflix

A Montego Air 828-as járata légörvénybe keveredett. A sikeres landolás után nagy kő esik le a legénység és az utasok szívéről. Ekkor azonban rájönnek, hogy a néhány órának... több»

A Netflix tavaly hozta vissza az első évadot, miután az eredetileg az NBC által sugárzott sorozatot a csatorna hirtelen leállította - ami világszerte hangos felzúdulást váltott ki a Manifest rajongóiból. Annyira, hogy miután a Netflix engedélyezte a már leforgatott évadok vetítését, a nézők rekordmagas kérése arra ösztönözte a Netflixet, hogy még egy évadot adjon a sorozatnak, hogy lezárja a történetet. A sorozat a 828-as repülőgép legénységét és utasait követi nyomon, akik egy rázós repülést követően Jamaicából biztonságosan visszatértek New Yorkba. Kiderül azonban, hogy a repülőgépen a levegőben töltött néhány óra a való világban öt és fél évet jelentett. A 828 utasainak barátai, családtagjai és kollégái azt feltételezték, hogy az utasok meghaltak. Gyászoltak, és igyekeztek továbblépni. A történet az utasok életét követi, amint próbálnak visszailleszkedni a társadalomba, amit a repülőút után szerzett látnoki képességük cseppet sem könnyít meg.