Benedict Cumberbatch egy kegyetlen cowboy az új Netflix-filmben, mutatjuk az előzetest

A The Power Of The Dog hivatalos előzetesében minden benne van: feszültség, rejtély, kísértetiesség, mindez gyönyörű felvételek ölelésében. 

A Thomas Savage 1967-es regénye alapján készült film az 1920 -as években játszódik, és a montanai farmerek, Phil (Cumberbatch) és George Burbank (Plemons) történetét meséli el. A gazdag és kegyetlen Philtől mindenki retteg. Amikor George feleségül veszi özvegy az Rose-t (Dunst), és hazahozza fiával, Peterrel (Smit-McPhee) együtt, Phil élete váratlan fordulatot vesz. 

Az új-zélandi rendező, Jane Campion előző filmje a 2009-es Fényes csillag volt, amelyet imádtak a kritikusok, és egy Oscar-jelölést is begyűjtött a legjobb jelmeztervezés kategóriában.

A A kutya karmai közt decemberben debütál a Netflixen, a főbb szerepeket Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Frances Conroy és Jesse Plemons alakítják. 

A film előzetesét idelent nézhetitek meg.

dráma | romantikus | western

Phil Burbank egy igazi zsarnoki figura, aki állandóan félelmet kelt környezetében. Amikor bátyja frissen megházasodva hazatér, Phil mindent elkövet, hogy megkeserítse a pár... több»