Bosszúállók 6: Egy szuperhős specialista horrorfilmes kaphatja a rendezői széket

Friss hírek érkeztek a Marvel háza tájáról, miszerint a stúdiónál már gőzerővel zajlanak a Avengers: Secret Wars előkészületei.

Bár egyelőre nem került hivatalosan is megerősítésre, az értesülések szerint a Marvelnél Sam Raimit szemelték ki a projekt élére, aki nem mellékesen korábban a Doctor Strange az őrület multiverzumában rendezéséért felelt. A Titkos háború premier dátumát a közelmúltban 2027-re halasztották a jelenleg is zajló író- és színész sztrájk miatt, így persze egyelőre az is kérdéses, mikor kezdődhetnek meg a tényleges munkálatok.

Raimi Doctor Strange rendezését ugyanakkor nem mindenki fogadta egyöntetűen elismeréssel, a produkciót több olyan negatív kritika is érte, miszerint egyszerűen túl sok volt a cameo és az utalás a cselekményben, így ezen a takitkén mindenképpen változtatnia kell majd a rendezőnek és a stúdiónak is, tekintve, ha valóban Raimit szerződtetik.

Erre viszont valószínűleg a sztrájk végéig nem kapunk választ.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»