BRÉKING: A hazai mozikba is jön Scorsese filmje, a The Irishman

A Netflix betör a hazai forgalmazók piacára, és teszi ezt rögtön három filmmel. Jön a The Irishman !

A közelmúltban a Netflix alaposan továbbfejlesztette a magyarországi kínálatát, de ezzel még nem ért véget a jó hírek sora, ugyanis három sikervárományos filmet a hazai mozikban is bemutatnak.

Ezek közül minden bizonnyal a legnagyobb érdeklődésre a Robert De NiroAl PacinoJoe PesciHarvey Keitel és Anna Paquin  főszereplésével bemutatásra kerülő Az Ír (Martin Scorsese, november 22.) tart számot, mely már meghódította a kritikusok szívét, de érkezik még a Házassági történet Scarlett Johansson és Adam Driver főszereplésével (november 29.) és az Anthony Hopkins nevével fémjelzett A két pápa is (december 13.).

A szóban forgó filmek néhány nappal a Netflix streaming premierje előtt kerülnek majd a hazai mozikba, és a szolgáltató jövőbeli filmjeit elnézve már alig várjuk az újabb bejelentést.

A szóban forgó filmek előzeteseit idelent tudod megnézni.

87 Az Ír  (2019)

dráma | életrajzi | krimi

Martin Scorsese lenyűgöző gengsztereposza a második világháború utáni Amerika alvilágával ismerteti meg a nézőket. Egy kiszolgált katona, Frank Sheeran a kulcsfigurája, aki... több»

dráma | romantikus | vígjáték

Lebilincselő és megrázó történet egy házasság felbomlásáról és a család összetartó erejéről. több»

dráma | életrajzi | vígjáték

A Vatikán falai mögött a konzervatív Benedeknek és a kissé haladóbb szemléletű Ferenc pápának közös nevezőre kell jutnia, hogy biztos útra terelhessék a katolikus egyházat. több»