87 Az Ír  (2019)

A tegnapi friss fotók után megérkezett Martin Scorsese új filmjének hivatalos trailere, mely egészen pazar szereplőgárdát vonultat fel. A The Irishman ősszel debütál a Netflixen.

Impozáns szereplőgárdát vonultat fel Martin Scorsese legújabb gengsztermozija, a The Irishman, melyben a korábbi teaserrel ellentétben nem csak hallhatjuk, de láthatjuk is a főszereplőket. Robert De Niro, Joe Pesci és Al Pacino triója nem csak papíron hangzik jól, erős alakításokra és lebilincselő történetre számíthatunk. Az előbbihez nem férhet kétség, de az utóbbira is garancia a film alapjául szolgáló Hallom, ​szobafestő vagy című regény Charles Brandt tollából.

A valós eseményeken alapuló történet cselekménye egy ír férfi körül bontakozik ki, aki a háborúból hazatérve a  helyi maffia bérgyilkosaként "helyezkedik el."

Az említettek mellett a további szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Harvey KeitelAnna PaquinStephen GrahamRay Romano és Bobby Cannavale.

A Netflixre érkező The Irishman a New York-i Filmfesztiválon debütál idén szeptemberben, melyet követően néhány moziban is megnézhetik az érdeklődők a tengerentúlon, ezzel egyidejűleg a film természetesen a streaming szolgáltató kínálatába is bekerül.

A The Irishman hivatalos előzetesét idelent nézhetitek meg.