Valószínűleg ez az utolsó trailer a Bosszúállók: Végjáték premierje előtt, de cserébe tele van eddig nem látott jelenetekkel.

Alig két hete futott be a Bosszúállók: Végjáték második trailere, a Marvel azonban egy újabb kedvcsinálóval rukkolt elő.

Az alább látható előzetesben számos korábban nem látott jelenet kapott helyet, így például Tony Stark és Pepper Potts találkozása, vagy az eddig előzetesekből teljesen kimaradó Thanos feltűnése. És ha már itt tartunk, emlékeztek még az előző trailer utolsó jelenetére, melyben Thor és Marvel Kapitány látható? A figyelmeseknek már akkor feltűnt, hogy a szóban forgó jelenetben Thor korábbi kalapácsa látható, az újban viszont már a Vihartörőt tartja a kezében. Arról nem is beszélve, hogy a trailer utolsó képsorain három alak közelít Thanos felé, akik közül a jobb szélső a Végtelen háború végén meghalt Doctor Strange-nek tűnik. Röviden összefoglalva, a Marvel megint bőséges muníciót adott a rajongói elméleteknek.

Észak-Amerikában tegnaptól lehet előzetesen mozijegyet venni a Bosszúállók 4-re, de a hatalmas érdeklődés miatt az összes jegyértékesítő portál órákra lebénult, a film azonban így is rekordot döntött az első 24 órában, és van egy olyan érzésünk, hogy ez csak a kezdet. Erről bővebben a hamarosan megjelenő cikkünkben is beszámolunk.

Az Anthony és, Joe Russo rendezésében készülő Bosszúállók: Végjáték április 25-től látható a hazai mozikban. A legújabb előzetest idelent nézhetitek meg!