Zúzós előzetest kapott a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek

A Paramount nagy dobásra készül, és a magyar premier sincs már messze. Itt a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek friss előzetese.

A stúdió tartotta magát az ígéretéhez, és a friss poszterek után végre megérkezett a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek legújabb előzetese, melytől a Paramount a teljes G.I. Joe franchise feltámasztását várja.

Az előzményfilm, melyben Kígyószem eredetét ismerhetjük meg, az eddig látottak alapján kimondottan ígéretesnek tűnik, és az biztos, hogy látványban és akcióban nem lesz hiány. Csak abban bízhatunk, hogy mindezt egy erős sztorival is megtámogatják. 

A filmet Evan Spiliotopoulos forgatókönyve nyomán Robert Schwentke (Red, A lázadó) rendezi, a sikervárományos produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Samara WeavingIko UwaisHenry GoldingPeter MensahAndrew KojiÚrsula Corberó és Haruka Abe.

Hazai premierdátum: 2021.07.22

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

A G.I. Joe-k eredeti csapatának tagját, Kígyószemet mindig is rejtély övezte. Hogy hívják, hol született, mi a története, mi rejtőzik a némasága mögött? Kérdések, melyek... több»