Christopher Nolan még nem forgatott ambiciózusabb filmet, itt a Tenet előzetese!

Christopher Nolan igencsak odafigyelt az utóbbi hónapokban, hogy készülő alkotásáról, a Tenetről semmilyen információ ne szivárogjon ki. Noha korábban egy rövid footage már megjelent a Tenetből, mostanáig kellett várni, hogy képeken is láthassanak valamit a rajongók a filmről.

Nolanról köztudott, hogy mindig is hatalmas energiát és időt fektet egy-egy rendezésébe, legyen szó akár a Batman trilógiáról, akár az Eredetről, az Csillagok közöttről vagy épp a legutóbbi történelmi tematikájuk Dunkirkről.

Úgy tűnik azonban, hogy a Tenet még ezeket is megfejeli majd, legalábbis a rendező hatalmas lelkesedéssel mesélt egy friss interjúban a munkálatokról:

„Bár egy kémfilmről van szó lényegében, ettől függetlenül rengeteg zsáner keveredik majd a koncepcióban. A producer, Emma Thomas és én több filmen is dolgoztunk már, de azt kell, hogy mondjam, ez mind közül ambiciózusosabb. Hét ország különböző helyszínén forgattunk, hatalmas díszletekkel dolgoztunk és stábbal” – mesélte Nolan.

A film főszerepében a BlackKkKlansman sztárja, John David Washington látható, aki a profi fociligából igazolt át a színész pályára, és akit az interjú során maga Nolan is rendkívül méltatott, nem csupán fizikuma, hanem kiemelkedő színészi teljesítménye kapcsán.

Tenetre még bő fél évet kell várniuk a rajongóknak, hiszen a film 2020. július 15-én kerül majd a mozikba.