Az utóbbi időben meglehetősen csendes a  Deadpool 3 háza tája, ezt a csendet azonban maga Ryan Reynolds törte meg, mindezek ellenére csak reménykedhetünk, hogy nem a teljes sztorit és az eredeti terveket spoilerezte el a színész.

Reynoldsról ugyanis köztudott, hogy időnként a rajongóit sem kíméli, ha egy jó kis tréfáról van szó, persze azt is fontos hangsúlyozni, hogy a színész gyakorta áll ki egy jó ügy mellett a közösségi médiában.

Nincs ez lényegében most sem másként, hiszen Reynolds ezúttal a Bell Let”s Talk programra hívta fel a figyelmet egy tweetben, amely program lehetőleg minél többek számára igyekszik mentálhigiénés segítséget nyújtani.

“Kritikusan nehéz nyílt, őszinte és egészséges párbeszédet folytatni a mentálhigiénéről. A Bell Let’s Talk megosztásával most te is segíthetsz ebben. Persze ha ez nem lenne elég, akkor elárulom, hogy mielőtt a Disney felvásárolta volna a Foxot a terv az volt, hogy a Deadpool 3 egy Rozsomákkal közös roadmovie lett volna Kurosawa Akira A vihar kapujában című filmjének stílusában” - írja Reynolds.

Már önmagában izgalmas egy ilyen koncepció, hiszen A vihar kapujában koncepciója ugyanazt a történetet meséli el több szemszögből, de annak lehetősége, hogy Hugh Jackman is visszatérhetett volna Rozsomákként szinte mindel képzeletet felülmúl.