Kitűzték az évtized talán legjobban várt horrorjának forgatásának kezdetét. A rajongóknak már nem kell sokat várniuk a premierre.

Hamarosan lezárul a Démonok között trilógia, és bár számos spin-off van készülőben, a jelenlegi tervek szerint ezzel véget ér majd Ed és Lorraine Warren története. Sokan csalódottan fogadták, amikor kiderült, hogy James Wan nem tér vissza a rendezői székbe, az viszont megnyugtató lehet a számukra, hogy személyesen ő választotta ki az utódját, A gyászoló asszony átka direktorát, Michael Chavest, és gyakorlatilag nem adott interjút, amiben ne magasztalta volna a csillagokig a rendezőt.

A Démonok között 3 hivatalos bejelentése óta elég kevés információ szivárgott ki a produkcióval kapcsolatban, most azonban kiderült, hogy még idén, egészen pontosan június 3-án megkezdődik a forgatás Atlantában.

Az új információk szerint a harmadik rész merőben eltér majd a Démonok között franchise első két epizódjától (hogy pontosan miben, azt egyelőre homály fedi), de annyi biztos, hogy ismét egy megtörtént eset szolgál majd a sztori alapjául. Wan szavaiból arra következtethetünk, hogy ez a történt Bill Ramsey (más néven a southendi vérfarkas) köré épül majd. Ramsey az angliai Essexben élő szerető férj és családapa volt, akit megszállt egy farkas démon. A Warren házaspár leírása alapján a férfi emberfeletti erőre tett szert, vállai beestek, fogai megélesedtek kezei pedig karomszerűvé váltak.

Az első Démonok között film 2013-ban debütált a mozikban, és a premierjét követően hatalmas sikert aratott világszerte. 20 milliós költségvetése mellé 319 milliót kaszált. Ezt az első spin-off, az Annabelle követette, majd 2016 jött a Démonok között 2., melynek bár kissé magasabbak voltak a költségei, így is lazán 300 millió felett hozott a Warnernek.

A harmadik felvonás egyelőre nem kapott premierdátumot, de ha a Warner a korábbi horrorjainak mintáját követi (és miért ne tennék), akkor már a jövő év első harmadában a mozikba kerülhet a film.

A gyászoló asszony átka április 18-tól látható a hazai mozikban.