DiCapriót semmi sem zavarja, így piheni ki a fáradalmait (fotó)A kép forrása: Sony Pictures Entertainment

Leonardo DiCaprio és párja, Camila Morrone St. Barts-on élvezi a tengerparti nyaralást. Ünnepelni van is mit, a színész új Netflix-filmjét pár nap alatt 17 ezer évnyi időnek megfelelő órán át nézték az előfizetők, ráadásul múlt héten egy új fajt is elneveztek róla.

Leonardo DiCaprio és Camila Morrone a Karib-tengeri St. Barts-on élvezték a napsütést és a tengert. Bár a 47 éves DiCaprio és a 24 éves Morrone már 2017 óta kapcsolatban élnek, bár a pár nem veri nagy dobra a viszonyukat, és meglehetősen ritkán mutatkoznak együtt a nyilvánosság előtt.

DiCaprio és Morrone 2020 februárjában mutatkoztak együtt először, a debütálásra pedig egyenesen az Oscar-gálán került sor, ahol a DiCaprio is esélyes volt a díjra a Volt egyszer egy... Hollywoodban kapcsán.

A koronavírus-járvány miatt DiCaprio és párja szinte kizárólag egymással töltötték az időt, Morrone korábbi interjúja alapján pedig a 23 év korkülönbségük egyáltalán nem zavarja őt.

A Ne nézz fel!, mely már látható a Netflixen 401 szavat után 82 százalékos tetszési indexszel bír a Magyar Filmadatbázisban.

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»