Az elmúlt hetekben egyre kevesebben mozdulnak ki otthonaikból, ettől pedig egyre többen válnak valószínűleg egyre feszültebbé, így nem is csoda, ha mindehhez nem túl jó kombináció egy április elsejei tréfa.

Márpedig az, aki kamuból HBO Max profilt regisztrált a Twitterene elég keményen megszívatta a reménykedő rajongókat, hogy a szolgáltató hamarosan elérhetővé teszi Az igazság ligája rendezői változatát.

A film annak idején nem igazán váltotta be a hozzáfűzőtt reményeket, a legtöbben azonban abban bíztak, hogy a Warner Bros. rövidesen megjelenteti az eredeti rendezői változatot, amely feltehetően sokkal összeszedettebb és izgalmasabb.

“Ti kértétek, mi pedig meghallgatunk titeket. Közzétesszük Az Igazság Ligája Zack Snyder-féle változatát egyidejűleg az HBO Max indulásával 2020. Májusában” - olvasható a posztban, amire azonnal sokan ráröppentek.

Bár kétségtelenül nem volt szép dolog ezzel viccelődni, így talán a Warnernek is még világosabbá válik, hogy valójában mennyire rengetegen vannak olyanok, akik megnéznék a film eredeti változatát.