Eddie Murphy elárulta, hogy ha valaha is lehetőség nyílna arra, hogy újra visszatérhessen a Shrekből ismert Szamár szerepéhez, akkor azonnal megragadja majd az alkalmat.

A színész a napokban adott interjút az Etalknak, amely során ikonikus szerepeiről is beszélt, így persze szóba került Axle Foley, Akeem és maga szamár is. “Abszolút nyitott lennék, ha valaha is jönnének egy újabb Shrekkel, két másodperc alatt elvállalnám. Imádom ezt a karaktert” - mondta Murphy, majd megemlítette a nemrégiben megjelent Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság sikerét.

Az animációs film ugyanazon a napon jelent meg, mint az Avatar: A víz útja, ennek ellenére közel 300 millió dolláros bevételt termelt, ennek kapcsán pedig Murphy megjegyezte, hogy valójában reménykedett abban, hogy őt is megkeresik majd a spin-offhoz.

“Ez a DreamWorks Animation. Nekik kell akarniuk. DreamWorks, ha mindannyian meg akarjátok csinálni, csak hívjatok fel. Készen állok, ülök és készen állok, hogy megcsináljam” - jegyezte meg Murphy ahhoz fűződően, hogy akár egy Szamár spin-off epizódban is benne lenne.

A színész egyébként nemrégiben A magadfélék filmben szerepelt Jonah Hillel együtt, amely már elérhető a Netflix műsorkínálatában.

romantikus | vígjáték

Egy házaspár és családja története, akik a modern szerelmet és a családi dinamikát vizsgálják az egymásnak feszülő kultúrák, társadalmi elvárások és generációs... több»