Reginald Hudlin egy igazi ünnepi vígjátékkal készül, amely a Prime Video műsorkínálatában debütál majd. A Candy Cane Lane forgatása hamarosan kezdetét veszi. Mondjuk a részleteket!

Bár a film szinopszisa egyelőre nem ismert, az mindenesetre már most tudható, hogy a főszerepben Eddie Murphy lesz látható, a sztár egyébként producerként is részt vesz a munkálatokban Brian Grazer mellett, akivel ez a hetedik közös filmjük. A filmben ezzeé újra összeáll az 1992-es Bumeráng című sikerfilm csapata.

A Candy Cane Lane-t több mint 240 országban mutatják be a Prime Video műsorkínálatában. Eddie Murphy nem mellékesen három filmre kötött szerződést az Amazon Studioval, ezt megelőzően az Amerikába jöttem 2 készült el a szolgáltató égisze alatt.

Hudlin egyébként egy friss interjúban nem titkolta lelkesedését a projekt iránt, a rendező elmondta, hogy már alig várja a közös munkát Grazerrel és Murphyvel. “Az ünnepi időszak a kedvenc időszakom az évben - kérdezzétek csak meg a családomat a kilencórás karácsonyi lejátszási listámról” - mondta a rendező.

A Candy Cane Lane forgatása idén télen kezdődik Los Angelesben.

vígjáték

Nem sokkal azt megelőzően, hogy Akeem Joffer (Eddie Murphy) végre Zamunda jogos királyává válna, a trónörökös rádöbben, hogy van egy soha nem látott fia az Egyesült... több»