Bőven volt mit feldolgozniuk a rajongóknak az idén áprilisban mozikba került Bosszúállók: Végjáték kapcsán. Számos karaktertől kellett búcsút inteniük, azonban mostanra alighanem lenyugodhattak a kedélyek.

Az Empire magazinnak adott interjújában Kevin Feige, a Marvel elnöke elárulta, hogy a stúdiónak sem volt könnyű megválnia több, sokak számára igazán kedves karakterektől, többek között Vasemberétől, aki gyakorlatilag 10 éven át az MCU arca volt.

„Emlékszem, amikor nagyjából 2015 decemberében beszéltünk Roberttel a Hazatérés és az utóbbi kettő Bosszúállókról. Mindnyájunkat érzelmileg nagyon mélyen érintett ezeknek a filmeknek a leforgatása” – mesélte Feige.

A Végjáték rendezői, Joe és Anthony Russo korábban pedig azt is elárulták, hogy Robert Downey Jr. szinte mindent beleadott az utolsó jelenetébe. „Ami elképesztő az ő alakításában, az az a pillanat, amikor Benedict Cumberbatchre néz, és látható az arcán, hogy szembesül azzal, mit kell tennie, hogy ez az egész csak az ő halálával végződhet.”