Eldőlt, hogyan folytatódik A Karib-tenger kalózai franchise

Friss hírekkel szolgált Jerry Bruckheimer, A Karib-tenger kalózai producere azzal kapcsolatban, miként alakulhat a franchise jövője.

Bruckheimer a ComicBook.com-nak adott interjújában árulta el, hogy várhatóan teljesen újraindítják majd a szériát, amely mostanáig nem mellékesen 4,5 milliárd dollárt hozott a Disney-nek. A producert mindemellett a Top Gun jövőjéről is kérdezték.

“Nehéz megmondani. Nem tudod, hogyan jönnek össze a dolgok. Egyszerűen nem tudod. Mert a Top Gun esetében van egy színész, aki ikonikus és briliáns. És nem tudom megmondani, hány filmet csinál még a Top Gun előtt. De a 'Kalózok'-at újraindítjuk, így azt könnyebb összehozni, mert nem kell bizonyos színészekre várni” - mondta Bruckheimer.

Ha Bruckheimer állításai a jövőben megállják a helyüket, úgy A Karib-tenger kalózai filmek teljesen új szereplőgárdát kapnak majd, egyúttal pedig ez azt is jelenti, hogy maga Johnny Depp sem tér vissza Jack Sparrow szerepében.

A Variety magazin 2020 nyarán még arról számolt be, hogy a fejlesztések már a korai szakaszban vannak, noha azóta meglehetősen csendes a projekt háza tája.

akció | fantasy | kaland

Johnny Depp visszatér a vászonra a híres-hírhedt Jack Sparrow szerepében A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja címre hallgató új epizódban. Az elsöprő kalandban a... több»