Kymberly Herrin a Santa Barbara News-Press szerint október 28-án halt meg békésen otthonában, a kaliforniai Santa Barbarában. A halál okát nem közölték azonnal.

Az ex-Playboy-modell unokahúga, Theresa Ramirez megosztott egy fotót Herrinről és két, korábban elhunyt nővéréről, melyen ez áll: "Most már mindannyian együtt vannak. Kymberly Herrin néni. Szeretlek ❤️".

Herrin a modellszakmában alapozta meg karrierjét, több magazinban is szerepelt, és háromszor is a Playboy címlaplánya volt, többek között a kiadvány 1982. és '83. szeptemberi kiadásában. A lenyűgöző szőkeség volt a Playboy 1981. márciusi számának Playmate of the Month-ja (A hónap playmate-je). Ezen kívül más ügyfeleknek is modellkedett, például a Ralph Lauren és a FIT magazin számára, miközben a ZZ Top 1983-as Legs című klipjében is szerepelt.

Herrin az 1984-es A smaragd románca című filmben játszotta Angelina szerepét, azonban széles körben ismerték a '84-es Szellemirtók című kasszasikerfilmben játszott emlékezetes "szexjelenetéért".

Herrin - aki egy 150 éve halott szellem szerepét játszotta - a Tűzraktérben egy erotikus álomban jelenik meg az alvó Ray Stantznak. Miközben Stanz álmodott, a csábító szellem az ágya felett lebegett, mielőtt leoldotta volna az övcsatját. A jelenet azt sugallta, hogy a szellem szexuális aktust hajtott végre Stantz-on.

A Polygonnak adott 2021-es interjújában Dan Aykroyd színész így mesélte el a jelenetet: "Igen, emlékszem a nőre, aki ezt játszotta. Kym Herrinnek hívták, és Playboy Playmate volt. Ő játszotta a szellemet. Bárcsak egy kicsit hosszabbra hagyták volna azt a jelenetet" - viccelődött a színész.

Hírességek, akik 2022-ben távoztak az élők sorából

íme a híres jelenet: