Noha Quentin Tarantino jelenleg még gőzerővel legújabb filmje, a Volt egyszer egy Hollywood promóján dolgozik, úgy néz ki, hogy a rendező már utolsó nagyjátékfilmjére is készül.

Tarantinoról ugyanis köztudott, hogy többször is hivatalosan bejelentette, 10 filmet szándékozik elkészíteni karrierje során, és bár a napokban számoltunk be arról, hogy elkészülhet akár a Django folytatása is, amelyben Zorro is helyet kapna majd, egyelőre kérdéses, hogy valóban Tarantino rendezné a filmet.

Arra azonban egyre nagyobb az esély, hogy az új Star Trek filmet valóban Tarantino neve fémjelzi majd. Az Empire Magazine szerint ugyanis már elkészült produkció forgatókönyve, amelyet Mark L. Smith írt, aki korábban a A visszatérőn is dolgozott.

„A forgatókönyv csakugyan létezik, csak épp nem jutott még rá időm elolvasni” – erősítette meg a hírt maga Tarantino, majd azt is hozzátette, ha ő rendezi majd a Star Trek filmet, az garantáltan korhatáros lesz majd.

Annyi bizonyos, hogy a Star Trek széria egy egészen új alapokra helyeződik majd, ha Tarantino foglalja majd el a rendezői széket. Az viszont már most tudható, hogy Chris Pine egyelőre úgy döntött, nem vesz részt a negyedik rész munkálataiban.

Noha egyelőre nincsenek további hírek a film további előkészületeiről, a Volt egyszer egy Hollywood a nyár végén, augusztus 8-án a hazai mozikba is megérkezik.