Néhány nap múlva debütál a Netflix legújabb filmje, A kimenekítés, amely már az előzetesek alapján is igencsak pörgős akciót garantált.

Sam Hargrave első rendezésével szemmel láthatóan igyekezett teljesen odatenni magát, a filmes szakember korábban kaszkadőrként olyan produkciókon dolgozott, mint az Atomszőke, A könyvelő és az Öngyilkos osztag.

A főszerepet alakító Chris Hemsworth épp a napokban nyilatkozott arról, számára mennyire jóleső most a kényszerpihenő, A kimenekítés munkálatai után pedig talán nem is meglepő ez a kijelentése. Az Entertainment Weekly magazinnak adott legfrissebb interjújában a színész azt is elmondta, mitől volt igazán kihívás Hagrave filmjén dolgozni.

“Sam lehetőleg minél hosszabb jeleneteket szeretett volna felvenni, minél kevesebb vágással, így arra sem volt lehetőség, hogy egy kaszkadőr beugorhasson. Korábban soha nem volt tapasztalatom, hogy egyszerre ennyi akcióban vehessek részt. Rendkívül fárasztó volt, a végén azonban egy olyan érzés fogott el, mintha lefutottam volna a maratoni távot” - nyilatkozta Hemsworth.

Nos, hogy mennyire tette oda magát a Thor és a Bosszúállók sztárja, arról rövidesen a rajongók is meggyőződhetnek, hiszen A kimenekítés április 24-én debütál a Netflixen.