Zack Snyder gőzerővel dolgozik csapatával, hogy kipofozza Az Igazság Ligáját, amely a tervek szerint a következő évben debütál majd. 

A rendező egyre gyakrabban lepi meg a rajongókat a filmmel kapcsolatos apróságokkal, legutóbb azt is megmutatta végre, miként fest majd Henry Cavill a sötét Superman öltözékben, a tegnapi nap folyamán a Justice Con online beszélgetésében pedig azt is elárulta a rendező, mit is használ fel majd a 2017-ben mozikba került Joss Whedon-féle változatból.

Ezen a ponton pedig rövidre is zárhatjuk a témát, mivel Snyder igencsak tömören jegyezte meg, hogy egy képkockányit sem láthatnak majd a rajongók a moziváltozatból, ra endezői változat teljes mértékben teljes mértékben az ő elképzeléseit tükrözi majd.

Kérdés azonban továbbra is az, miként gazdálkodnak majd a játékidővel a készítők, az előzetes hírek alapján ugyanis közel 4 órás anyagról van szó, így ezzel kapcsolatban már az is felmerült, hogy egy hat részből álló filmszériaként lesz elérhető az HBO Max műsorkínálatában a Snyder-cut.