Ennyire nincsenek képben a Warnernél? A sötét lovag és Az acélember írója kínosan vicces sztorit osztott meg

David S. Goyer már most meghatározó filmes karrierrel büszkélkedhet, Hollywood ikonikus forgatókönyvíróját azonban még a Warner vezetősége is megizzasztotta Az acélember munkálatai során.

Goyer olyan kultikus produkciókon dolgozott, mint a Penge trilógia, illetve A sötét lovag trilógia. A forgatókönyvíró jelenleg az Apple TV-n megjelenő Alapítvány sorozaton dolgozik, egy friss interjú során pedig azt is elárulta, melyik volt a legdurvább észrevétel, amelyen eddigi karrierje során kapott.

“Kaptam egy megjegyzést a stúdiótól Az acélember forgatókönyve kapcsán ahhoz a jelenethez, amikor sikerül elpusztítani Zod hajóját. ‘Ezt meg kell változtatni’ - írták, mi pedig vissza is kérdeztünk, hogy miért? Erre azt a választ kaptuk, hogy Superman nem fog tudni hazajutni a Kryptonra, ha elpusztul az utolsó űrhajó. Hosszú szünet következett a beszélgetésben, majd felhívtuk a figyelmüket arra, hogy közel 30 perces szekvenciában láthatták, ahogy Krypton elpusztul” - válaszolta Goyer a THR magazinnak adott interjújában.

A filmes szakember persze azt is elmondta, hogy többségében szabad kezet kap a stúdióktól, így a jelenleg is gőzerővel készülő Alapítványhoz hatalmas alkotói szabadságot biztosítottak a számára.

akció | kaland | sci-fi

A Kripton bolygó szülötte, Ka-El gyermekként érkezik a Földre. Egy házaspár tagjai, Martha és Jonathan Kent fogadják be és nevelik fel. A fiú rádöbben, hogy különleges... több»