Erotikus forródróthoz vezet a Ne nézz fel! kormányzati telefonszáma

A 2021-es év egyik legütősebb szatírájának bizonyult Adam McKay rendezése, a Ne nézz fel!, amelyben a rajongók máris kiszúrtak egy húsvéti tojást.

“Üdvözöljük Amerika legmenőbb forródrótján. Srácok, dögös hölgyek várják, hogy beszélgethessenek veletek” - ez a szöveg fogadja azt, aki tárcsázza azt a telefonszámot, amely a filmben látható reklámban is megjelenik. Az elérhetőség tehát a valóságban is működik, ám aki felhívja, annak egy ilyen “különlegesnek” mondható meglepetésben lesz része.

A telefonszám ugyanis egy erotikus forródrótot kapcsol. Különös módja lehet ez az emberek megnyugtatásának, pláne abban az esetben, ha csakugyan egy közelgő aszteroida váltana ki tömeghisztériát.

A szokatlan megoldásról egyébként egyelőre nem bizonyosodott be, hogy az szándékos volt-e a készítők részéről. A közösségi felületeken felemás reakciókat váltott ki a már említett meglepetés, mindenesetre a Netflix mindezekre egyelőre nem reagált.

A Ne nézz fel! tehát már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a főbb szerepekben pedig Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Cate Blanchett, Jonah Hill, Matthew Perry és Timothee Chalamet láthatók.

vígjáték

Két csillagász története, akiknek óriási médiaturnén kell részt venniük, hogy figyelmeztessék az emberiséget egy közeledő üstökösre, amely elpusztíthatja a Földet.   több»