November 30-a szomorú évforduló volt - pontosan 10 évvel ezelőtt halt meg Paul Walker tragikus autóbalesetben.

Vin Diesel, aki partnere volt a Halálos iramban sorozatban, egy érzelmes posztot osztott meg az Instagramon, amelyben rá emlékezik. Diesel az Instagramján közzétett hosszú bejegyzésében emlékezett meg tíz évvel ezelőtt elhunyt barátjáról.

"Ez az egyik kedvenc képem" - írta a Paul Walkert és saját lányát ábrázoló  fotó alatt - "Tudtad, milyen büszke voltam, amikor a lányom, Alpha Angel, az unokahúgod zongorázott..... Tegnap este a 'Holdfény szonátát' játszotta."

"Az emlékeim visszavittek a születése előtti éjszakára. Késő estig együtt dolgoztunk. Akkor azt mondtad nekem, hogy életem legszebb pillanata az lesz, amikor megtapasztalom a gyermekem születését. A mosolyod, amikor másnap elmondtam neked, hogy elvágtam a köldökzsinórt, felbecsülhetetlen volt."

"Tíz év után... Tudom, hogy azok a szép emlékekkel teli napok tele lesznek könnyekkel. De az idő múlik, és minden egyes évvel egyre több mosoly tör át ezeken a könnyeken. Mert tudom, hogy egy nap újra találkozunk, és testvéri kötelékünk még erősebb lesz. Hiányzol nekünk."

A Halálos iramban 7 volt az utolsó rész, amelyben Paul Walkert láthattuk. A film 2015 tavaszán került a mozikba. Világszerte több mint 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott, amivel a globális kasszasikerlista harmadik helyét szerezte meg. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vin Diesel (@vindiesel) által megosztott bejegyzés