Alig néhány hét múlva érkezik a hazai mozikba Ridley Scott legújabb rendezése, A Gucci-ház, amelyhez be is futottak az első vélemények.

Ridley Scottnak az idei évben már sikerült lenyűgöznie a kritikusokat és a rajongókat Az utolsó párbaj című rendezésével,  A Gucci-házról azonban úgy tűnik, hogy egy kicsit eltérő vélemények születtek.

Hivatalos kritika egyelőre nem jelent meg a produkcióval kapcsolatban, a közösségi felületeken azonban már elérhető néhány lényegretörő bejegyzés. A Fandango kritikusa, Erik Davies történetesen már most elismerően vélekedett a filmről, a szerző egyenesen a Keresztapához hasonlította Scott rendezését.

A We Live Entertainment alapítója, Scott Menzel azonban már kevésbé volt elnéző, szerinte A Gucci-ház ugyanis egy “felfújt és kaotikus film, amelyet mintha két különböző filmből vágtak volna össze”.

“Egy abszurd és élvezetes olasz szappanopera, amelyben a kopasz Jared Leto magasról tesz a Gucci szálra” - írja az Entertainment Weekly szerzője, Joey Nolfi.

Mindezeken túlmenően többen kifogásolták, hogy a film cselekménye mintha nagyon hamar itányt tévesztene, a sztori pedig végül teljesen szétesik, ettől a kudarctól pedig a parádés szereposztás sem menti meg a produkciót.