'Éveken át féltem tőle. Óvakodjatok tőle, nők!': Szexuális jellegű vádakkal állt elő több nő a Nincs idő meghalni rendezőjével szemben

Három fiatal színésznő vádolta meg a napokban a Nincs idő meghalni rendezőjét, Cary Fukunagát azzal, hogy évekkel korábban helytelen szexuális közeledést tanúsított irányukba.

A vádak azt követően merültek fel, hogy Fukunaga a múlt héten egy Instagram-sztorit posztolt arról, hogy az amerikai Legfelsőbb Bíróság várhatóan hatályon kívül helyezi a Roe kontra Wade ítéletet (Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának mérföldkőnek számító döntése, amelyben a Bíróság kimondta, hogy az Egyesült Államok alkotmánya védi a terhes nők szabadságát, hogy az abortusz mellett dönthessenek, túlzott kormányzati korlátozások nélkül. A döntés számos amerikai szövetségi és állami abortusztörvényt megsemmisített.), és azt írta: "Eközben Amerikában a legfelsőbb bíróság egy lépéssel közelebb visz minket az önmagunkkal vívott háborúhoz azzal, hogy legitimálja a nők jogai elleni háborút."

A Betty című sorozat színésznője, Rachelle Vinberg a múlt hét folyamán a közösségi médiában írt arról hogy Fukunaga nyomást gyakorolt rá, hogy üldözte őt az érzelmeivel, nyomást gyakorolt rá, hogy kapcsolatban éljen vele, mindezt nem sokkal azután, hogy Vinberg betöltötte a tizennyolcadik életévét.

“Sok éven át féltem tőle” Óvakodjatok tőle, nők!” - írja Vinberg egy instasztoriban megosztott fotón, amelyen ő és a rendező láthatók. “Az egyik legfurcsább dolog vele kapcsolatban az volt, hogy azt kérte tőlem, hogy tegyek úgy mások előtt, mintha az unokatestvére, unokahúga vagy nővére lennék, mintha azt akarta volna, hogy hazudjak másoknak arról, hogy ki is vagyok. Azért döntöttem úgy, hogy leleplezem őt, mert úgy érzem, hogy nekem kellene képviselnem a nőket, és soha nem tudnék együtt élni mindezzel. Ez a fickó szabadon kószált, szabadon csinálta ezt” - mondta Vinberg.

Nem sokkal ezután Hannah és Cailin Loesch a Maniac sztárjai is a nyilvánossághoz fordultak, amelyben elmondták, hogy egy alkalommal Fukunaga felhívta mindkettőjüket a lakására, majd ajánlatot tett a számukra, hogy feküdjenek le vele.

“Mindannyian becsusszantunk a pezsgőfürdőjébe, ahol megkérdezte tőlünk, hogy szüzek vagyunk-e, és hogy mi a véleményünk a hármas szexről. Amikor azt mondtuk neki, hogy soha nem vennénk részt benne, emlékeztetett minket, hogy 'a pornókban állandóan csinálják', és még azt is felvetette, hogy a vérfertőzés rendben van, 'ha minden fél beleegyezik’” - nyilatkozták a nővérek.

A fenti vádak annak nyomán merültek fel, hogy Fukunaga korábban menesztette Raeden Greert a True Detective-től, miután a színésznő nem volt hajlandó félmeztelen jelenetet vállalni, amely egy sztriptízbárban játszódott volna.