2019.08.14   szerző: csd   hozzászólások: 0

Kevés franchise büszkélkedhet azzal, hogy egy olyan ívvel rendelkező történetet hozott össze az elmúlt tíz évben, mint a Marvel filmes univerzuma.

Kevin Feige és a Marvel stúdió nem kis fába vágták a fejszéjüket, amikor a széria 2008-ban elindult a Vasemberrel, majd pedig idén tavasszal lezárult a Bosszúállók: Végjátékkal. Ez utóbbi a hetekben már különböző digitális hordozókon is elérhető, így a rajongó még jobban elmélyülhetnek a számos easter egget tartalmazó produkcióban.

Legújabban pedig egy igazán szemfüles néző tett közzé egy olyan észrevételt, amelytől garantáltan mindenkinek leesik az álla. Úgy tűnik ugyanis, hogy a Marvel univerzumában akad város, amely több sztori helyszínéül is szolgál.

Tonsberg először a Thorban látható, ahol Odin 965-ben harcolt Asgardért, majd ugyanebben a városban bukkan rá a Vörös Koponya a Tesseractra 1942-ben az Amerika Kapitány című filmben. A Thor: Ragnarökben ugyanezen a helyen vesz végső búcsút Thortól Odin, és ahol a Végjátékban a megmaradt asgardiak megalapítják Új Asgardot.

Hogy viszontláthatják-e még a rajongók városkát, talán kiderül majd a Thor: Szerelem és mennydörgésben, amely várhatóan 2021-ben érkezik a mozikba.