Exkluzív fotókon a Fekete Párduc!

Az Entertainment Weekly exkluzív fotóin az összes főbb szereplőt láthatjuk.

Világszerte hatalmas sikert aratott a múlt héten bemutatott Pókember: Hazatérés, és bár az első generációs hősök (Vasember, Thor stb) hamarosan talán kikopnak a Marvel filmes univerzumából, a képregényistálló továbbra is fényes jövő elé néz. Hamarosan érkezik A Hangya és a Darázs, jön Taika Waititi több mint ígéretesnek tűnő mozija, a Thor: Ragnarök, már forog az Oscar-díjas Brie Larsonnal a Captain Marvel, míg jövőre a mozikban a Bosszúállók 3 Joe Russo és Anthony Russo rendezésében. És akkor még nem is beszéltünk a Fekete Párducról, melynek a közelmúltban bemutatott előzetesét rekordszámban tekintették be a videomegosztó portálokon.

Az EW legutóbbi számában címlapon hozta a Fekete Párducot, mely alig több mint fél év múlva érkezik a hazai mozikba. A film főhőse, T'Challa, aki apja, Wakanda királyának halála után visszatér az elszigetelt, azonban technológiailag igen magas szinten álló afrikai hazájába, hogy elfoglalja méltó helyét a trónon. Azonban amikor feltűnik egy régi ellenfél, nem csupán Wakanda, de az egész bolygó sorsa veszélybe kerül.

A címszereplő karaktert a Marvel az Amerika kapitány: Polgárháborúban vezette be a filmes univerzumába, és a szólófilm után biztosan számíthatunk rá a Bosszúállók harmadik és negyedik részében.

Fekete Párduc 2018. február 16-án debütál a mozikban. A főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Andy Serkis,  Michael B. JordanLupita Nyong'oForest WhitakerAngela Bassettés Martin Freeman.

Az alábbiakban az EW bőséges képcsokrából válogattunk, de ha még többre vagytok kíváncsiak, ide kattintva az adatlapon az összes exkluzív fotót megtaláljátok.