Ha bárki azt gondolta volna, hogy a Marvel a Pókember 3 - Nincs hazaút után behúzza a kéziféket, annak van egy hírünk: a Doctor Strange az őrület multiverzumában még több cameót tartogat.

Az utóbbi néhány napban ugyanis napvilágot látott néhány kiszivárgott fotó, amelyek alapján úgy tűnik, hogy a Doctor Strange 2 minden eddiginél több és izgalmasabb cameot vonultat fel, így elviekben többek között Leonardo DiCaprio és Tom Cruise is felbukkan a produkcióban.

Persze mindez mostanáig nem került hivatalosan is megerősítésre, Mariana Torres friss fotója azonban igencsak árulkodónak bizonyult. Torres történetesen Wanda Maximoff, azaz Skarlát Boszorkány portugál szinkronhangja.

A színésznő mellett a képen Manolo Rey látható, akiről viszont köztudott, hogy ő Tobey Maguire portugál szinkronhangja. Ennél több bizonyíték talán nem is kell, hogy Maguire visszatér Peter Parker szerepében a Doctor Strange folytatásában.

Persze a Marvel a megjelent előzetessel gondosan ügyelt arra, hogy semmilyen apró részlet ne szivárogjon ki a sztorival kapcsolatban. Sam Raimi jelenleg is dolgozik a filmben, a korábbi hírek szerint ugyanis további jeleneteket vesznek fel és forgatnak újra. A Doctor Strange az őrület mutliverzumában a tervek szerint május ötödikén érkezik a hazai mozikba.

akció | fantasy | horror | kaland | sci-fi

Kinyílik a titokkal és őrülettel teli multiverzum ajtaja. Most, hogy Vasember és Amerika Kapitány távozott a Bosszúállók: Végjátékban vívott ádáz küzdelem után, az egykori... több»