Matt Damon számára a keserűbb emlékek közé tartozik az a pillanat, amikor egy közös jelenetben meg kellett csókolnia  Scarlett Johanssont.

Damon és Emily Blunt az Oppenheimer promója kapcsán adott interjúban viccelődtek azon, hogy a mai napig tanácstalanok abban az esetben, hogy szólni kell vajon partnerüknek a felvétel előtt, ha kellemetlen a lehellete.

Damon és Johansson a 2011-es Az igazi kalandban szerepeltek együtt, amelyben természetes módon több közös jelenetük is volt, a színész pedig a film egyik gyengédebb pillanata kapcsán pedig megjegyezte, hogy annak felvétele egyszerűen “pokoli volt”.

“Elmentünk ebédelni, és ő is és én is azt hittük, hogy vége, ő pedig megevett egy hagymás szendvicset. Aztán bejött, Cameron Crowe pedig beállította a kamerát, és olyan volt, mintha egy csókjelenet készülne. És ő azt mondta: 'A francba! Szó szerint csak egy hagymás szendvicset ettem” - mesélte Damon.

A színész azt is elmondta, hogy az ilyen “kínos” pillanatokat mindig sikerül humorral feloldani, így végig azzal ugratta Johanssont, hogy a leheletének még így is “rózsaillata” volt.

családi | dráma | vígjáték

Benjamin (Matt Damon) felesége halála után új életet kezd. Első lépésként vesz egy nagy házat egy állatkerttel. Kislánya örömmel fogadja a hírt, de Benjamin fiának nem... több»