Ezt a 9 sorozatot nem szabad kihagynod decemberben!

Nagyszerű december elé néznek a sorozatrajongók! A nagyobb streaming szolgáltatók kínálatában ugyanis a következő hetekben sorra érkeznek majd az ígéretes újdonságok vagy épp a már befutott címek újabb folytatásai. Mi most ebből a kavalkádból csipegettünk ki nektek kilenc címet, amiket szerintünk mindenképpen érdemes lesz a saját listánkra tenni.

#9

75 Emily Párizsban  (2020)

(22) (4)

dráma | vígjáték

Netflix

Mi vár rád idén ősszel Párizsban? Szenvedélyes érzelmek, káprázat, a szerelem mindent legyőző ereje, és persze Emily.  A Szex és New York alkotója új sorozattal jelentkezik... több»

Szerelem. Szépség. Szenvedély. És Emily – Néhány dolog, amelyet idén ősszel megtalálsz Párizsban. A Szex és New York alkotójának legújabb sorozata, az Emily Párizsban október 2-tól látható kizárólag a Netflix műsorán. Emily kalandjai folytatódnak, miközben megpróbál egyensúlyt találni a munkája és a magánélete között.
#8

akció | dráma | thriller

Amazon Prime Video

Jack Ryan CIA ügynök veszélyes küldetésre indul, amikor megpróbálja felderíteni a terroristák kommunikációs csatornáit. több»

Jack Ryan menekül és versenyt fut az idővel. Tévedésből belekeveredik egy nagyszabású összeesküvésbe, és hirtelen szökevénnyé válik. Jacket a CIA és egy általa leleplezett nemzetközi csoport is körözi, ezért kénytelen átszelni Európát, hogy életben maradjon, miközben egy újabb konspirációt próbál megfékezni.
#7

73 Megzsarolva  (2022)

(6)

akció | dráma | kaland | krimi | thriller

Netflix

Egy kezdő ügyvéd története a CIA-nál, aki veszélyes nemzetközi politikai játszmába keveredik, amikor egy korábbi ügynök azzal fenyegetőzik, hogy leleplezi az ügynökséggel... több»

Egy kezdő ügyvéd története a CIA-nál, aki veszélyes nemzetközi politikai játszmába keveredik, amikor egy korábbi ügynök azzal fenyegetőzik, hogy leleplezi az ügynökséggel való hosszú távú kapcsolatának természetét, hacsak nem mentik fel egy súlyos bűncselekmény alól.
#6

akció | kaland | misztikus | thriller

Disney+

Jess Morales, a 20 éves álmodozó felfedezőútra indul, hogy felfedezze családja történetének rejtélyét, és barátai segítségével igyekszik visszaszerezni a történelem... több»

Jess Morales, a 20 éves álmodozó felfedezőútra indul, hogy felfedezze családja történetének rejtélyét, és barátai segítségével igyekszik visszaszerezni a történelem elveszett kincseit.
#5

64 Little America  (2020)

(1)

vígjáték

Apple TV+

A sorozat az Epic Magazine valódi történetei alapján készült. Megismerhetjük az amerikai bevándorlók igazi, olykor romantikus és szívszorító életútját. több»

Az Epic magazinban megjelent igaz történetek által inspirált "Little America" a címlapokon túlmutatva a bevándorlók vicces, romantikus, szívhez szóló, inspiráló és meglepő történeteit mutatja be Amerikában, éppen akkor, amikor aktuálisabbak, mint valaha.
#4

83 Az Úr sötét anyagai  (2019)

(11) (1)

családi | dráma | fantasy | kaland

HBO Max

Lyra egyáltalán nem hétköznapi lány. Miután barátja rejtélyes körülmények között eltűnik, nyomozása során olyan dologra bukkan, amiről álmodni sem mert volna. A sorozat... több»

Lyra, a prófécia gyermeke és Will, a tőr hordozója egy olyan helyre indulnak, ahonnan még senki sem tért vissza. Ahogy Lyra apja, Asriel háborúja a Hatóság ellen a végéhez közeledik, a két barát a nehezebbik úton tanulja meg, hogy a Világ megmentése súlyos árat követel.
#3

dráma | misztikus

HBO Max

Nyolc évvel az eredeti sorozat befejezése után egy új csapat kerül az előtérbe, manhattani magániskolákból a Pletykafészek felügyelete alatt. Bemutatják, miként változott a... több»

Közel egy évtizeddel azután, hogy Pletykacica eredeti weboldala megszűnt, az Upper East Side-i magániskolába járó tizenévesek új generációja csöppen bele a nonstop közösségi megfigyelés kíméletlen és átalakító valóságába. 
#2

akció | dráma | fantasy | kaland | misztikus

Netflix

A Vaják sorozat előzménye. 1200 évvel Geralt kalandjai előtt a világot tündék uralják és megszületik az első Vaják. több»

Minden történetnek van egy kezdete. Légy tanúja a Kontinens eddig el nem mesélt történetének a Vaják: A vér eredete című új eredettörténetben. A sorozat a tündék világában, 1200 évvel a Vaják történései előtt játszódik. A rég homályba veszett történetben megismerjük az első vaják megalkotását, valamint az események sorozatát, amely a kulcsfontosságú Szférák találkozásához vezetett, amikor az emberek, szörnyek és tündék világa egybeolvadt. A Vaják: A vér eredete 2022-ben érkezik kizárólag a Netflix műsorára.
#1

86 Utolsó befutók  (2022)

(6) (1)

dráma | thriller

Apple TV+

Egy csapat brit hírszerző ügynököt követhetünk nyomon, akik karrierjük végét jelentő hibáik miatt az MI5 egyik felejtős osztályán teljesítenek szolgálatot. Vezetőjük a... több»

Egy csapat brit hírszerző ügynököt követhetünk nyomon, akik karrierjük végét jelentő hibáik miatt az MI5 egyik felejtős osztályán teljesítenek szolgálatot. Vezetőjük a zseniális, de forrófejű és hírhedt Jackson Lamb.