Ezzel győzte meg Downey Jr. Mark Ruffalót, hogy játssza el Hulkot

Ma már nehezen lehetne elképzelni jobb választást Mark Ruffalonál Hulk szerepére az MCU-ban, noha annak idején nem volt egyértelmű, hogy a színész elvállalja a megbízást.

Minderről maga Ruffalo mesélt a The Tonight Show with Jimmy Fallon című műsorban, amely során azt is elmondta, kinek köszönhető igazán, hogy végül mégis kötélnek állt.

“Korábban csakis indie filmekben szerepeltem, rettenetesen meg voltam rémülve. Nem voltam benne biztos, hogy én vagyok az ő emberük. Persze a rendező, Joss Whedon azt mondta, ‘Igen, te vagy az’” - mesélte a színész, aki hozzátette, hogy nem sokkal később telefonhívást kapott Robert Downey Jr.-tól.

“Valószínűleg eljutott hozzá, hogy kétségeim vannak, ő pedig egyszerűen azt mondta, ‘Hé, Ruffualo, gyerünk! Megcsináljuk!’, mindezt teljesen Tony Stark stílusában.”

Mark Ruffalo a 2012-es Bosszúállókkal debütált az MCU-ban, korábban pedig a David Fincher rendezte Zodiákusban volt alkalma együtt dolgozni Robert Downey Jr.-ral.

akció | kaland | sci-fi

Sosem látott veszély fenyegeti a földet, ezért Nick Fury, a S.H.I.E.L.D. vezetője összehívja a a szuperhős csapatot, a Bosszúállókat, hogy megmentsék a világot a végső... több»