A Mr. és Mrs. Smith sztori kalandja az 1996-os azonos című tévésorozattal kezdődött, amelynek főszereplői Scott Bakula és Maria Bello voltak: ez a sorozat ihlette a 2005-ös, Brad Pitt és Angelina Jolie főszereplésével készült filmet.

Most a történet visszatér a #kisképernyőre egy új sorozat formájában, amelyet a film alapján adaptáltak, így a kör bezárult.

A Prime Video azonban bejelentette, hogy a sorozatot, amelynek eredetileg idén novemberben kellett volna megjelennie, a Hollywoodban zajló sztrájkok miatt elhalasztották. Várhatóan "2024 elején" lát napvilágot. 

De addig is, lássuk, mit tudunk az új verzióról!

A Donald Glover (Atlanta) és Francesca Sloane (Atlanta, Fargo) által közösen létrehozott és producerelt sorozat főszereplői maga Donald Glover lesz, mint John Smith. A PEN15 társalkotója és sztárja, az Star Wars: Obi-Wan Kenobiban is látható Maya Erskine pedig Jane Smith szerepében váltja az isteni Angelinat. Utóbbi Phoebe Waller-Bridge helyett viszi végül a szerepet, ugyanis eredetileg az Indiana Jones és a sors tárcsája sztárja alakította volna Jane-t.

Bár az alaphelyzet ugyanaz, mint a filmben, az új történetben lesz néhány lényeges különbség. A Variety beszámolója szerint a Mr. és Mrs. Smith című sorozat John és Jane nyomába ered, akik feladják személyazonosságukat, hogy társak legyenek - a kémkedésben és a házasságban.

Miután beleegyeznek, hogy egy titokzatos ügynökségnek dolgozzanak, a duó minden egyes epizódban egy új küldetésen és kapcsolatuk új szakaszában lesz látható.

"Amikor a repedések kezdenek megmutatkozni, meg kell küzdeniük azért, hogy együtt maradjanak. Mert ebben a házasságban a válás nem opció" - olvasható a hivatalos leírásban.

A korábbi, nagy sikerű Mr. és Mrs. Smith című film 2024-ig a Netflixen, az Amazon Prime Videón és a Disney+-on streamelve látható.

akció | krimi | thriller | vígjáték

Egyik család sem szívesen teregeti ki a szennyest, titkai pedig mindenkinek vannak, még házon belül is. Smithék látszólag egy teljesen hétköznapi életet élnek. Sem a... több»