Fény derült Keanu Reeves rejtélyes szerepére a Toy Story 4-ben?

A közönség már nagyon várja a Toy Story 4-et, és nem csak amiatt, hogy egy legendás franchise tér vissza, hanem azért is, mert ez lesz az utolsó rész.

Tim Allen nemrég Jimmy Fallon műsorában járt, ahol természetesen az animációs film is szóba került Allen Tom Hankshez fűződő viszonya mellett. A színész természetesen csak szuperlatívuszokban nyilatkozott az új részről: elmondta, hogy milyen remek történetet hoztak össze az alkotók, és hogy szerinte olyan hatásos vége, mint az Elfújta a szélé, és még ő is meghatódott rajta.

Beszélt arról is, hogy milyen remekül játszanak az alkotók a régi és az új karakterekkel, és lerántotta a leplet Keanu Reeves meglepetés-karakteréről is, akinek, úgy tűnik, igen különleges kapcsolata van Buzz Lightyearrel. Az interjúban arról beszélt, hogy Reeves néha túlságosan úgy hangik, mint Buzz – holott az ő karaktere csak egészen kicsike.

Hogy pontosan melyik karakternek kölcsönzi majd a hangját Reeves, azt ugyan még nem tudni, de legalább már tudjuk azt, hogy mekkora – Allen pontosan meg is mutatja az interjúban.

A film hivatalos története szerint új játékok kerülnek a szobába, Woody pedig egy új és izgalmas útra indul, aminek kapcsán újra bebizonyosodik számára, hogy milyen nagy is tud lenni a világ egy játéknak.

A film 2019. június 21-én kerül majd a mozikba – és minden esély megvan rá, hogy rekordokat döntögessen.

Allen interjúrészletét itt nézhetitek meg angolul: