Film készül a legkeményebb szuperhősből, sztárrendező a fedélzeten

A Halálos iramban filmek után ismét egy nagysikerű franchise felépítésére készül Justin Lin. Mondjuk a részleteket!

A rendező jelenleg is tárgyalásokat folytat a Sonyval a népszerű One Punch Man filmes adaptációjával kapcsolatban. A stúdió néhány héttel azután szerződtette Lint, hogy az távozott a tizedik Halálos iramban éléről.

A One Punch Man 2009-ben webes képregényként indult, a történet középpontjában Saitama áll, akinek “különleges” képessége, hogy bárkit képes elintézni egyetlen ütéssel. Minthogy Saitama erejével egyetlen gonosztevő sem képes vetekedni, hősünk nagyon hamar unatkozni kezd, így egyre elkeseredettebben keresi azt az ellenfelet, aki méltó módon képes megküzdeni vele.

A One nevű művésznek köszönhető széria 2012-ben került a Jump Next kiadóhoz, 2015-ben pedig animációs sorozat is készült belőle Shingo Natsume és Chikara Sakurai rendezésében, amely jelenleg a második évadnál tart.

Scott Rosenberg és Jeff Pinkner, a Jumanji - A következő szint és a Venom című filmek kapcsán ismertté vált páros fejleszti a One Punch Man forgatókönyvét. A filmadaptáció producere Ari Arad lesz az Arad Productions-től.

akció | animáció | kaland | sci-fi | szatíra | vígjáték

A One-Punch Man történetének középpontjában Saitama áll, aki egyetlen ütéssel képes legyőzni ellenfeleit. több»