#10

dráma

Egy jómódú üzletember morális válságba kerül, miután céges csalást hajt végre. Ezzel egy időben egy korosodó férfi az italban találja meg a menekvést múltja és tragikus... több»

#9

dráma

A fanyar, de vidám Claire Simmons krónikus fájdalmai miatt egy támogató csoportba jár. Az egyik női tag közelmúltban elkövetett öngyilkossága nagy hatással van rá. Miközben... több»

#8

71 Szerelem  (2015)

(3)

dráma | romantikus

Netflix

A Szerelem egy szexuálisan túlfűtött melodráma egy fiúról és két lányról. Egy film a szerelemről, mely a gyönyörök nyelvén ünnepli a szexet. több»

#7

88 Néma szív  (2014)

(4)

dráma

HBO Max

Egy család három generációja összejön egy hétvégére. A halálos beteg édesanya nem szeretné, ha meg kéne élnie állapota súlyosbodását. A család tagjai közt egyre nő a... több»

#6

69 Abszurd alak  (2015)

(15) (5)

dráma | vígjáték

Abe Lucas (Joaquin Phoenix) filozófiaprofesszor élete megállóhoz érkezett. A tanár kisebb válságba jutott; nem látja értelmét az életnek; a boldogság fogalma pedig iszonyatosan... több»

#5

78 Victoria  (2015)

(5) (4)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Juliát három barátságos férfi meggyőzi arról, hogy csatlakozzon hozzájuk estére. A vad bulizás az események olyan láncolatát indítja be, mely bankrabláshoz vezet. több»

#4

89 Fúsi  (2015)

(3)

dráma

Fúsi már elmúlt 43, de még mindig az édesanyjával él. Túlsúlya miatt állandó céltáblája kollégáinak, ezért nincs sok barátja. Napjai monotonitásban telnek; munka után... több»

#3

75 Veszettek  (2015)

(8)

dráma

Filmio | Netflix

Egy karizmatikus férfi illegális rendvédelmi szervezetet hoz létre, melyhez két fiatal srác is csatlakozik. Az indulatok és a radikális eszmék egyre komolyabb fenyegetést... több»

#2

dráma | krimi

Egy Sri Lanka-i Tamil harcos Franciaországba repül, de az útja nem éppen úgy alakul, ahogy elképzelte, és kénytelen gondnoki állást vállalni Párizs külvárosában. több»

#1

67 A lecke  (2014)

(2)

dráma

Az általános iskolai tanítónő, Nadezhda rájön, hogy egyik diákját meglopták az osztályteremben. Megszállott nyomozásba kezd, hogy kiderítse az elkövető kilétét, pedig... több»