Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
78%

Victoria (2015)

Victoria
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
3
Videók

Galéria (13)

Frederick Lau
Laia Costa
Frederick Lau
Laia Costa
Laia Costa
Frederick Lau
Laia Costa
Frederick Lau
Laia Costa
Frederick Lau
Laia Costa
Frederick Lau
Laia Costa
Frederick Lau
Laia Costa
Frederick Lau
Laia Costa

Videók (3)

 
bbozsi   2018. 12. 23.

legújabb vélemény

0

Intenzív élmény, a főszereplőnő karaktere nagyon szerethető, vannak emlékezetes képek, és mély benyomást hagyó hangulat. Ad egy új olvasatot a világhoz, mindenképp érdemes megnézni.

 
Bogi87   2016. 05. 31.

0

Metálzene és drámafilm kedvelőknek különösen ajánlom a filmet, nekem nagyon tetszett.

 
Ragemarci   2016. 01. 25.

0

Victoria karaktere rendkívül okosan lett megírva, magány, csalódás, suicid hajlam, ámde a 21. században már a proli gyerekek sem ennyire kretének, még talán Berlinben sem. A bulizós rész a balhé után és, hogy ott felejtik a kocsiban a gyereket az már sok volt és nem ez volt az összes bukfence a filmnek.

 
krajcsie   2016. 10. 01.

0

Egy igen intenzív moziélményt kínált számomra a film, sokáig emlékezni fogok rá. A film akciódús jelenetekben gazdag, a szereplők szerethetőek, könnyű velük azonosulni, a befejezés igen könnyfacsaró.

 
online91   2016. 07. 06.

0

Nagyon tetszett. A karakterek olyan természetesen játszanak, mintha én is velük együtt élném meg ezt az éjszakát. Semmi 3D hatás nem tudott beszívni ennyire a filmbe, mint ők. Végig velük voltam, semmi nem tudta elvonni a figyelmem.

 
Sziszi   2015. 12. 25.

0

A megvalósítás egészen rendkívülire sikerült, de a történet hagy némi kivetnivalót maga után. Persze ezt beáldozták az vágás nélküliségre, de azét érződik, hogy lettek volna jelenetek, amiket érdemes lett volna újra nekifutni.

A film összbevétele 3 191 971 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben elhangzó párbeszédek nagy része improvizáció volt.

(mamiéstöti2)
 

A film forgatókönyve összesen 12 oldalas volt.

(mamiéstöti2)
 

A bankrablás után, mikor menekülnek, Costa véletlenül rossz irányba fordult a forgatáson és egyenesen a stáb felé hajtott. Ekkor mindenki kiabálni kezdett neki, de szerencsére a felvételeken nem látszódtak a stábtagok, akik mellett elhaladtak az autóval, a kiabálásokat meg utómunkában kivágták, így nem kellett újraforgatni.

(Bogi87)
 

A filmet teljes egészében vágás nélkül vették fel.

(hp)
 
Sebastian Schipper ambiciózus rendező, aki gondolt egy merészet, és rendezett egy vágásokat nélkülöző, kézi kamerás filmet, ami technikailag elképesztő kihívás. Az eredmény egy igazán élvezhető, különleges hangulatú alkotás lett. több»
 
A Victoria egy különleges bűvészmutatvány, s bár minden varázslatnak megvan az a veszélye, hogy a trükköt megismervén az egész produkció egy olcsó bazári mulatságnak tűnjön, itt szerencsére a trükk a filmélmény szerves részévé válik. több»
 
Egysnittes játékfilmet forgatni akkor is bravúr, ha a rendező stikában rejtett vágásokkal oldja meg az egysnittesség látszatát, de ha ezt egy rendező mindenféle trükkök nélkül, frankón élesben tudja megvalósítani, azelőtt kénytelen vagyok meghajolni akkor is, ha a filmje több más téren azért hagy némi kívánnivalót maga után. több»