Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Fúsi (2015)

Fúsi
Filmadatlap
 
26
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
2
Videók
Fúsi

Galéria (7)

Ilmur Kristjánsdóttir
Ilmur Kristjánsdóttir

Videók (2)

 
raczdavidzsolt   2016. 04. 21.

legújabb vélemény

0

Egy izlandi film napjainkban akkor okozna meglepetést, ha rossz lenne. A Fúsi az első szerelemről és a felnőtté válásról szól, ami abból a szempontból – is – érdekes, hogy főszereplője túl van a negyvenen. A rangos Tribeca fesztiválon három kategóriában nyert.

 
Katyvasz   2016. 02. 18.

0

Nahát, még senki nem írt erről a remek filmről? Szívből ajánlom, szerintem bárki találhat benne olyasmit, ami tetszik neki. Az angol cím ("Szűz hegy") azért senkit ne tántorítson el, nagyon nem egy gagyi tinivígjátékról van szó. Egészen más módon vic... több»

 
A Fúsi az a szívet tépően őszinte és jóindulatú film, aminek egy-egy jelenete kitörölhetetlenül a szívünkben marad. És ez nem csak a rendező érdeme: leginkább a szelíd óriást alakító Gunnar Jónsson vesz le minket a lábunkról. több»
 
Egy izlandi film napjainkban akkor okozna meglepetést, ha rossz lenne. A Fúsi az első szerelemről és a felnőtté válásról szól, ami abból a szempontból – is – érdekes, hogy főszereplője túl van a negyvenen. A rangos Tribeca fesztiválon három kategóriában nyert. több»
 
Az izlandi film keserédes coming-of-age mozi, vagyis egy felnőtté válás történetét meséli el. Különlegessége, hogy ezen nem egy tinédzser, hanem egy negyvenes éveiben járó férfi esik át. (80/100) több»