Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
74%

Boldogság bármi áron (2014)

Cake
Filmadatlap
 
30
Szereplők
12
Vélemények
9
Képek
1
Videók
Boldogság bármi áron

Galéria (9)

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Sam Worthington
Jennifer Aniston
Chris Messina
William H. Macy
Jennifer Aniston
Adriana Barraza
Felicity Huffman
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston
Anna Kendrick
Jennifer Aniston
Jennifer Aniston

Videók (1)

 
TomÁcs   2020. 09. 04.

legújabb vélemény

0

Tetszett, hogy Jennifer Aniston bevállalta. Más mint amit megszoktunk tőle. Komolyabb és érzelmesebb darab és jól megugrotta a feladatokat. Még több ilyet tőle.

 
erare   2016. 10. 15.

0

Furcsa film, mert egyrészről nagyon jó, másrészt viszont hiányos a története. Jennifer Anistonnal kapcsolatban hasonló élményem volt, mint Doktor Szöszivel az Úton című dráma kapcsán: egy korábban csakis vígjáték szinten létező színésznőből felszínre... több»

 
indingo   2017. 07. 02.

0

Meglepően jó film volt annak ellenére, hogy a téma nem könnyen emészthető. Remekül ábrázolja, hogy egy betegség mennyire tönkre tudja tenni az embert és a körülöttünk levőket egyaránt.

 
Berto49   2016. 05. 28.

0

Nagyon jó dráma egy tragikus balesetet átélt, a balesetben a kisfiát elvesztő depressziós, örökös fájdalmakkal küzdő nőről. Jennifer Aniston valami fergetegeset játszik. Anistonra már a „Családi üzelmek”-ben figyeltem fel, de ezzel a filmmel a kimondott kedvenceim közé került.

 
Bazzzsi   2017. 11. 18.

0

Nem volt rossz a film, de úgy igazából semmiről sem szólt, ami újdonság lenne. Jennifer Aniston sokat dobott a filmen, mert egy ismeretlen színésznővel eladhatatlan lett volna.

 
Curacao86   2015. 05. 26.

1

Magával ragadó, érzelmes, szerethető, néha vidám, máskor torokszorító pillanatokkal teli dráma! Kétségtelen, hogy Jennifer Aniston karrierje eddigi legjobb szerepéből a lehető legtöbbet, a legjobban hozza ki! Megérdemelte volna az Oscar-díj jelölést ... több»

 
Lonka   2017. 07. 23.

0

Nem értem miért kellett Jennifer Anistonnak meghízni a szerepért, anélkül is hiteles lehetett volna. Sokszor olyan érzésem volt, hogy sajnáltatja magát JA karaktere és nincs benne küzdés.

A film összbevétele 2 433 850 dollár volt (imdb.com).

 

Mindössze 2,9 millió dollár bevételt hozott a film.

(LionelMessi10)
 

A film költségvetése 7-10 millió dollár volt.

(LionelMessi10)
 
Daniel Barnz feltehetően egyetért azzal a sokak által vallott nézettel, hogy a boldogság nem egy állapot, hanem egy döntést. Ezt a döntést hozza meg a Boldogság bármi áronban a gyermekét elvesztő és komoly fájdalmakkal küzdő Claire (Jennifer Aniston) – a néző nagy-nagy örömére. több»
 
Hurrá! Jennifer Aniston 46 évesen végre kibújt az örök Rachel-szerepből, és egy teljesen átlagos, balesetet szenvedett, fiát gyászoló nőt alakít – viszont az kár, hogy a Boldogság bármi áron ennél többet nem nyújt. több»