Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
1
Vélemények
9
Képek
1
Videók

 
jazzy   2016. 12. 17.

már elsőre érzi az ember, hogy egy nagyon kellemetlen történetet fog nézni, végig marad a hideg, reménytelen és bizonytalan hangulat, aztán a vége egy nagy meglepetés,ami átértelmez mindent.

Claudine Vinasithamby
Jesuthasan Antonythasan
Kalieaswari Srinivasan
Jesuthasan Antonythasan
Jesuthasan Antonythasan
Jesuthasan Antonythasan
Vincent Rottiers
Vincent Rottiers
Jesuthasan Antonythasan
 
Szurkol a néző a karaktereknek, de csak merő szánalomból és empátiából, maguk a figurák egyáltalán nem érdekesek. A negédeskedést már kiprivatizálta magának Hollywood, ne majmolják az európai filmek is őket, ha kérhetném. több»
 
A film minden hibájával együtt elgondolkodtató alkotás arról, hogy milyen kérdésekkel és dilemmákkal kell szembesülni annak, aki mindent hátrahagyva elmenekül egy szebb és jobb világba. De végignézve a rendkívül lassú (néha szinte vontatott alkotást) az is kétségessé válik, hogy mennyire szebb és jobb ez az új világ, amit Európa nyújtani képes az ide érkezetteknek. több»
 
Egy tamil férfi, egy nő és egy gyerek próbál új életet kezdeni Franciaországban, hamis papírokkal, magukat családnak kiadva. A Jacques Audiard – Thomas Bidegain – Noé Debré hármas legújabb filmjében a menekülthullámot lovagolta meg. Az eredmény elég megosztóra sikerült, minden esetre a Cannes-i zsűri Arany Pálmával díjazta. több»

A film összbevétele 5 562 575 dollár volt (imdb.com).

 

A Cirko Film jótékonysági kezdeményezésének keretein belül a film premierjének hétvégéjén befolyt összeget a menekülteket segítő szervezet, a Menedék Egyesület kapta meg,

(hp)
 

Jesuthasan Antonythasan fiatalkorában játszott pár színdarabban, de a Tamil Tigriseknél töltött évei alatt is előadott jeleneteket az utcán propaganda célokból.

(hp)
 

Jesuthasan Antonythasan sikeres író. Első, Gorilla című regénye 2001-ben jelent meg, melyben először mesélt a Tamil Tigriseknél töltött éveiről.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.