Most már biztosra vehető, hogy a Paramountnál tovább bővítik minden idők egyik legnépszerűbb sci-fijét. Új Star Trek film készül ugyanis a stúdió égisze alatt, amelyen ráadásul nem más, mint az Andor sorozat alkotója, Toby Haynes dolgozik majd.

Bár a sztori egyelőre nem ismert, annyi mindenesetre már most tudható, hogy ez egy eredettörténet lesz, amely évtizedekkel a 2009-ben bemutatott Star Trek-film történései előtt játszódik majd. A Paramount Global 2022 februárjában tartott befektetői napi prezentációján maga J.J. Abrams jelentette be, hogy rövidesen elkezdődik a film forgatása, noha azóta meglehetősen csendes a projekt háza tája.

Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy Chris Pine mellett egyik stábtag sem tudott arról, hogy negyedik Star Trek-filmet készítenek, így jócskán el kellett halasztani a munkálatokat a stúdió részéről. Bővebb információ azonban egyelőre nem látott napvilágot, a közeljövőben viszont várhatóan már gyakrabban is hallunk az előkészületekről.

85 Star Trek  (2009)

akció | kaland | sci-fi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Az iowai farmerfiú, Kirk, és a félig ember, félig vulkáni Spock nem is különbözhetnének jobban. A feszültság csak egyre nő, amikor az egész Föderációt elpusztítani vágyó... több»