Gal Gadot Kleopátrája nyit utat az új Star Wars-filmnek

Patty Jenkins és Gal Gadot útjai egy időre elválnak. A rendező és a színésznő a Wonder Woman két részén dolgozott együtt, és úgy volt, hogy Jenkins foglalja el a Kleopátra direktori székét is, de végül visszalépett a lehetőségtől, és producerként egyengeti majd a film útját.

A Sólyom és a Tél Katonája rendezője, Kari Skogland vette át a Gal Gadot főszereplésével készülő Kleopátra-film rendezői székét.

A hírek szerint Jenkins azért lépett vissza, hogy a Wonder Woman 3-ra, és a “valaha volt legnagyobb vadászpilótás filmre”, a Star Wars: Rogue Squadronra fókuszáljon. 

A Paramount tavaly ősszel szerezte meg a Laeta Kalogridis által írt életrajzi dráma jogait. A történet főhőse Kleopátra, Ptolemaiosz lánya, Nagy Sándor őse. Amikor Róma uralkodójának, Julius Caesarnak egykori mentora majd riválisa, Pompeius Egyiptomba menekül a birodalom irányításáért vívott brutális háború után, Egyiptom trónja két testvér harcán múlt. Miután személyesen Caesarhoz fordulva elrendezte ezt a belső küzdelmet, Kleopátra bonyolult kapcsolatba került Rómával, és Caesar, majd Antonius szeretője lett. 

Gal Gadot legújabb filmje, a Különösen veszélyes bűnözők már a Netflixen.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»