Gal Gadot leggonoszabb oldalát is megismerhetjük az új Hófehérkében A kép forrása: HBO Max

Gal Gadot a tárgyalások utolsó szakaszába lépett a Gonosz királynő szerepe kapcsán. A színésznő a Disney hamarosan érkező, élőszereplős Hófehérke-adaptációjában alakíthatja a karaktert.

Gadot is csatlakozik a West Side Story fiatal sztárjához, Rachel Zeglerhez, aki júniusban a kapta meg a klasszikus Disney-hercegnő szerepét. Mivel Gadot elsősorban a DC Wonder Woman-filmjeiben hősként tett szert széleskörű ismertségre, a Gonosz Királynő szerepében lehetősége nyílik arra, hogy egy egészen más oldalát mutassa meg.

Az időtlen tündérmesében, amely 1937-ben a Disney első animációs filmje lett, a Gonosz Királynő ráveszi Hófehérkét, hogy egyen meg egy mérgezett almát, miután féltékeny lett szépségére. 

Marc Webb, akit leginkább az Andrew Garfield főszereplésével készült A csodálatos Pókember és az 500 nap nyár filmek rendezőjeként ismerünk, a direktori székből irányítja majd a produkciót. Marc Platt producerként dolgozik Benj Pasek és Justin Paul dalszerző duó mellett, akik vadonatúj zenét szereznek a filmhez. A forgatás várhatóan 2022-ben kezdődik.

Gal Gadot új filmje, a Különösen veszélyes bűnözők Dwayne Johnsonnal és Ryan Reynoldsszal november 12-től a Netflixen műsorán.

akció | kaland | krimi | thriller | vígjáték

Az Interpol világméretű hajszát hirdet a legkeresettebb tolvaj elfogására. Azonban amikor egy vakmerő rablás összehozza az FBI legjobb profilozóját és két rivális bűnözőt,... több»