Az Ultimate Fighting Championship bajnokával, Michael Bispinggel (képgalériánkban) egészül ki a Gengszterzsaruk 2 csapata. Mellette a már jól ismert karakterek, Gerard Butler és O'Shea Jackson Jr. szerepelnek a filmben.

Bisping a folytatásban Connor szerepét fogja alakítani, ami mellett a Millennium közelgő Vörös Szonja című filmjében is szerepet vállalt. A színész további munkái közé tartozik az xXx: Újra akcióban, a Twin Peaks és a Ketrecharc 4: Lázadás című film is.

Bispinget a Universal számára készített dokumentumfilmben is látható, emellett UFC-s színikommentátorként is tevékenykedik a képernyőn, és olyan forgatókönyvvel nem rendelkető sorozatokba is belevágott, mint a Netflix Hiperturbó című versenysorozata.

A Christian Gudegast által írt és rendezett Gengszterzsaruk 2 forgatása áprilisban az Egyesült Királyságban és a Kanári-szigeteken kezdődött, a kamerák júniusig forognak.

A folytatásban Big Nick Európa utcáin a rosszfiúk nyomába ered, egyre közelebb kerül Donnie (Jackson) elfogásához. Donnie eközben belekeveredik a gyémánt tolvajok és a Párduc-maffia veszélyes világába, rablást terveznek a világ legnagyobb gyémánt tőzsdéjén. 

Az eredeti Gengszterzsruk filmben a Los Angeles megyei seriff hivatal (Butler „Big Nick" Flanagan vezetésével) egy csapat rafinált bankrablóra vadászik. A második rész produceri szerepkörén Marc Canton, Butler, Tucker Tooley és Alan Siegel osztozik.

Bispinget a Gersh, Michael Selby és Patrick Knapp képviseli a GGSSC-től.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Talán nem hiába hívják Los Angelest a „bűn városának”, hiszen az itt nyüzsgő bankrablóknál már csak Nagy Nick által vezetett, magukat csak „Regulátorok”-nak nevező... több»