2019.04.18   szerző: csd   hozzászólások: 0

A Star Wars széria számtalan karaktert vonultatott fel az elmúlt negyven év során, amelyek közül rendre kerültek ki a rajongók kedvencei.

George Lucas sokkolta a rajongókat, ez a kedvenc Star Wars karaktereA kép forrása: Reuters

Egyben azonban viszonylag nagy egyetértés uralkodik, hogy Jar Jar Binks karaktere valamiért sokaknak idegesítőnek tűnik. A történetnek ugyan van némi árnyoldala, hiszen a Jar Jar-ra zúduló számtalan negatív felhang annak idején alaposan megkeserítette az őt megformáló színész, Ahmed Best életét.

A Gungan eléggé jelentős szerepet kapott a Baljós árnyakban, ám alighanem a fenti okok miatt a folytatásokban a karakter a háttérbe szorult szinte teljesen. A napokban azonban napvilágot látott egy hír, amelyben George Lucas arról nyilatkozott, melyik is a kedvenc Star Wars szereplője.

„Persze, hogy Jar Jar az, Ahmed, szerintem nagyon jó és kemény munkát végeztél.”, nyilatkozta a rendező. A Baljós árnyak idén ünnepli premierjének huszadik évfordulóját. Az idén decemberben mozikba kerülő kilencedik epizód előtt pedig egész biztosan további meglepetésekre számíthatnak a rajongók a filmmel kapcsolatban.

akció | fantasy | kaland | sci-fi

A Star Wars I. rész: Baljós árnyak a legendás trilógia első előzményfilmje, amelyből megtudhatjuk, hogy Palpatine szenátor miként növeli politikai befolyását a Kereskedelmi... több»