Gyászhír: Elhunyt a Három férfi és egy bébi színésznője, Cynthia Harris

Cynthia Harris, aki számos Broadway és Off Broadway produkcióban szerepelt, és aki a Paul Reiser által alakított karakter édesanyját játszotta a kultikus Megőrülök érted című sitcomban, október 3-án halt meg New Yorkban. 87 éves volt. Halálát a családja jelentette be.

Harris volt a társalapítója az 1993-ban alakult The Actors Company Theatre-nek, melynek társ-művészeti igazgatóként is egyengette az útját, valamint maga is játszott a társulat előadásaiban. Az 1979-es Edward és Mrs. Simpson című tévés minisorozatban Wallis Simpsont alakította, melyért BAFTA-díjra jelölték. 

Harris a Vanessa Redgrave főszereplésével bemutatott Isadora című filmmel debütált filmvásznon, de láthattuk a Három férfi és egy bébiben (1987) valamint a kor számos népszerű tévésorozatában is.

Legismertebb szerepét a Helen Hunt nevével fémjelzett Megőrülök érted című sitcomban alakította, melyhez 1993-ban, a második évadtól csatlakozott, és a széria 73 epizódjában láthattuk.

Harrist a rajongók és a szakma mellett párja, Nathan Silverstein, asszisztense, Terrence Mintern, testvére, Dr. Matthew Harris és felesége, Frances, sógornője, Maryjane Harris (David testvére megölte), valamint unokahúgai és unokaöccsei gyászolják. 

Nyugodjék békében!

 

#1
Cynthia Harris

Cynthia Harris

szül. 1934. 08. 09. - elhunyt 2021. 10. 03.
New York City, New York, USA
Cynthia Harris számos Broadway és Off Broadway produkcióban szerepelt, valamint ő játszotta a Paul Reiser által alakított karakter édesanyját a kultikus Megőrülök érted című sitcomban. Ő volt a társalapítója a 1993-ban alakult The Actors Company Theatre-nek, melynek társ-művészeti igazgatóként is egyengette az útját, valamint... több»